Videokarma.org

Go Back   Videokarma.org TV - Video - Vintage Television & Radio Forums > Site News

We appreciate your help

in keeping this site going.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-23-2017, 11:37 PM
Eric H's Avatar
Eric H Eric H is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2002
Location: So. Calif
Posts: 11,277
Ads reloading pages over and over and over

I noticed whenever I'm in a Forum the page keeps reloading every few seconds making it impossible to go back a page.

I'm using Firefox 55.0.3

It's not noticeable except for the little Circle in the corner spinning around, and if you hold down the back button you will see the long list of the same page.

If I enable the Ad Blocker it stops doing this.

I'm not sure if this is some script by the ad people trying to get more page hits or if there's a bug in VK.
Attached Images
File Type: jpg pages.jpg (48.1 KB, 14 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2017, 11:52 PM
N8QQD N8QQD is offline
VideoKarma Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 15
I had the same problem with Firefox. Had to switch to Internet Explorer to avoid it.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-24-2017, 09:44 AM
Findm-Keepm's Avatar
Findm-Keepm Findm-Keepm is offline
Followin' the Rules...
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,835
Quote:
Originally Posted by Eric H View Post
I noticed whenever I'm in a Forum the page keeps reloading every few seconds making it impossible to go back a page.

I'm using Firefox 55.0.3

It's not noticeable except for the little Circle in the corner spinning around, and if you hold down the back button you will see the long list of the same page.

If I enable the Ad Blocker it stops doing this.

I'm not sure if this is some script by the ad people trying to get more page hits or if there's a bug in VK.
Welcome to my everyday experience on VK. I now use a script blocker that has to relearn all the nasty ways Google injects their scripts. Every third or fourth page load, and back to reloading pages. It's Google's AdSense service. I use the NoScript security suite add-on. Sad that VK can't tame the scripts.

I'm on Linux Mint, so IE is out, but Chromium works.
__________________
Brian
USN RET (Avionics / Cal)
CET- Consumer Repair and Avionics ('88)
"Capacitor Cosmetologist since '79"

When fuses go to work, they quit!
Reply With Quote
  #4  
Old 09-24-2017, 03:48 PM
Celt's Avatar
Celt Celt is offline
Super Maude
 
Join Date: Nov 2002
Location: Paragould, Arkansas
Posts: 1,532
I gave up on Fartfox last year. Went with MS Edge and have had no probs since.
__________________

Let me live in the house beside the road and be a friend to man.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-24-2017, 03:56 PM
Ed in Tx's Avatar
Ed in Tx Ed in Tx is offline
Zenith Walton My 1st TV
 
Join Date: Nov 2008
Location: DFW
Posts: 1,164
Haven't updated FF since 53 and I am not seeing this "reloading". Page loads once. I guess I will stay with 53 for the foreseeable future.
Reply With Quote
Audiokarma
  #6  
Old 09-24-2017, 04:23 PM
Jon A.'s Avatar
Jon A. Jon A. is online now
Bullies beware.
 
Join Date: Jun 2013
Location: Canada
Posts: 3,963
I think I'll disable automatic updates whenever this gets fixed. Seems the latest version of Firefox is very resource-hungry; drop-down and context menus are very slow to appear.

Edit: All older versions are available, Mozilla just hides them well. I just ran the 53 installer, huge improvement. Kind of funny how the installer checked the existing installation then gave me an "upgrade" button to go ahead with the installation. How true.
Quote:
Originally Posted by Findm-Keepm View Post
Welcome to my everyday experience on VK. I now use a script blocker that has to relearn all the nasty ways Google injects their scripts. Every third or fourth page load, and back to reloading pages. It's Google's AdSense service. I use the NoScript security suite add-on. Sad that VK can't tame the scripts.

I'm on Linux Mint, so IE is out, but Chromium works.
I've been using NoScript for who knows how long now. Other than the slow menus, no problems here. Mom has a first-gen iPad mini that can't use an ad blocker (I don't know about script blockers). Pages reload left and right on that thing, doesn't take a lot to choke it.

Last edited by Jon A.; 09-24-2017 at 04:51 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-24-2017, 05:25 PM
Eric H's Avatar
Eric H Eric H is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2002
Location: So. Calif
Posts: 11,277
It doesn't do it in Microsoft Edge or in FF with Adblocker enabled.
Malwarebytes found a couple of the usual Malware programs on my PC but deleting them didn't fix it so I'll just keep the Adblocker on for this site.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-28-2017, 06:26 PM
Dude111 Dude111 is offline
Analogue is Awesome
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,717
Quote:
Originally Posted by Eric H
I noticed whenever I'm in a Forum the page keeps reloading every few seconds making it impossible to go back a page.
Wow im so sorry Eric... you are on a staff account,you shouldnt see ANY ADS!!!


I think the browser is calling the ads not the site.. This happens on many sites now....


If you disable javascript Eric does this still happen buddy??
Reply With Quote
  #9  
Old 09-30-2017, 09:21 PM
Crist Rigott Crist Rigott is offline
VideoKarma Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Waxahachie, TX
Posts: 924
Yeah, it's bad. My FF is allowing the ads to go on forever. Sigh....
Reply With Quote
  #10  
Old 10-01-2017, 06:31 PM
Dude111 Dude111 is offline
Analogue is Awesome
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,717
Did you try disabling scripts Crist???

Im so sorry guys..........

Last edited by Dude111; 10-01-2017 at 06:44 PM.
Reply With Quote
Audiokarma
  #11  
Old 10-02-2017, 09:41 AM
Electronic M's Avatar
Electronic M Electronic M is offline
M is for Memory
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pewaukee/Delafield Wi
Posts: 8,932
You need to add adblock+ or better yet UblockOrigin as well as NoScript addons to your firefox.

I've been running those from the beginning used to use request policy too. Back in college when I had to go to a bunch of unfamiliar sites regularly for research those apps were a big part of me NOT getting viruses (the other part was ditching Internet explorer).

Some argue about depriving sites of ad revenue....When youtube forces me to watch a 30 second commercial to watch a 10 second video and many other places have equally or more annoying ad setups embedded into the content or popping up over it I reach a point of gaining great satisfaction giving the bird to all net advertisers...Maybe I'm making the better advertisers suffer too, but if their peers are driving me away they should not blame me, they should blame their peers and tell them to stop driving folks away.
__________________
Tom C.

What I want. --> http://www.videokarma.org/showpost.p...62&postcount=4

Reading between the scan lines since the mid 2000's.
Reply With Quote
  #12  
Old 10-02-2017, 10:04 PM
dr.ido's Avatar
dr.ido dr.ido is offline
VideoKarma Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SE Melbourne, Australia
Posts: 514
I've switched to the ESR version of Firefox on most of my machines. It has some essential security updates that you don't get staying with an old mainstream version, but not the extra "features". That said, the biggest problem I've seen at lately is google's scripts have gotten more aggressive lately and are bogging things down (perhaps deliberately so they can claim Chrome is faster?). Blocking them in NoScript (and only temporarily enabling when absolutely necessary) has helped a lot.
Reply With Quote
  #13  
Old 10-03-2017, 01:15 AM
Crist Rigott Crist Rigott is offline
VideoKarma Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Waxahachie, TX
Posts: 924
Quote:
Originally Posted by Dude111 View Post
Did you try disabling scripts Crist???

Im so sorry guys..........
I'm not sure how to do that.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-03-2017, 01:36 AM
Eric H's Avatar
Eric H Eric H is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2002
Location: So. Calif
Posts: 11,277
I just updated Firefox to 56.0, turned off the Ad Blocker and the problem seems to be fixed.
Reply With Quote
  #15  
Old 10-03-2017, 03:35 AM
Dude111 Dude111 is offline
Analogue is Awesome
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,717
Im glad its better for ya Eric


CRIST: I think you goto OPTIONS and find the tab with javascript options.. (Im not to familar with FF)
Reply With Quote
Audiokarma
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:14 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
ęCopyright 2012 VideoKarma.org, All rights reserved.