View Full Version : Important message


grumpy
12-27-2010, 08:45 PM
Today Videokarma's server experienced a hardware failure. The site is back up, but we are currently still assessing and repairing the damage. More then likely a few posts were lost. We apologize for the inconvenience, but it was unforeseen.

Grumpy

heathkit tv
12-27-2010, 09:52 PM
Must've been Ubangis in the fuel supply. Looks like about 6 of my posts including pix were lost ARGH

grumpy
12-28-2010, 03:22 PM
Considering that we lost the entire site, 6 posts ain't too bad. Sorry it had to lose any but hardware failures are definitely not the norm.

Grumpy

chicks
12-29-2010, 12:06 AM
Still not able to reach AK. I see lots of referrals from AK today to my web server (I host my images there), so I know AK is up for some, but not out here in CA. DNS issues?

Edit: Just put the following entry in my etc/hosts file (looked up AK's IP address on the web), and am now able to log into AK:

207.32.177.8 www.audiokarma.org

Definitely looks like a DNS issue somewhere...

heathkit tv
12-29-2010, 03:56 AM
Definitely looks like a DNS issue somewhere...

And besides that, somethin's broke too. :lmao: Reminds me of an old cartoon where a mechanic is on the phone with the customer and says "We've narrowed down the problem to somewhere under the hood..."

grumpy
12-29-2010, 12:10 PM
Still not able to reach AK. I see lots of referrals from AK today to my web server (I host my images there), so I know AK is up for some, but not out here in CA. DNS issues?

Edit: Just put the following entry in my etc/hosts file (looked up AK's IP address on the web), and am now able to log into AK:

207.32.177.8 www.audiokarma.org

Definitely looks like a DNS issue somewhere...

Clear your cookies and re log in. That should work.

chicks
12-29-2010, 01:01 PM
Cleared out all the "audiokarma.org" and "www.audiokarma.org" cookies, which logged me out, but still doesn't work without the etc/hosts entries. Are there other relevant cookies?

grumpy
12-29-2010, 04:12 PM
Made some changes. Let me know if there is still a problem.

Bill Cahill
12-30-2010, 12:27 PM
Interesting.. I'm still logged in at both sites, but, now, AK is telling me I MUST become a subscriber in order to participate.... :thumbsdn::scratch2:
Bill Cahill

Dude111
01-02-2011, 03:06 PM
Im sorry there was problems :(

Luckily i can access both sites w/o issue!

GeorgeJetson
01-04-2011, 10:53 PM
Just curious,but do you have to create a seperate screen name to participate on the audiokarma site too,or will your videokarma name and password work for both sites?

Bill Cahill
01-04-2011, 11:30 PM
I was a member of AK before VK. Same screen name, same password.
Bill Cahill

grumpy
01-05-2011, 10:28 AM
Just curious,but do you have to create a seperate screen name to participate on the audiokarma site too,or will your videokarma name and password work for both sites?

Only if you were a member of Audiokarma before Videokarma was created. Otherwise you will have to register over there.

Grumpy

GeorgeJetson
01-06-2011, 09:34 AM
Thanks for the info "Grumpy".
That explains why it didn't work over there!